Wie is Tessa Hermans?

Ik ben Tessa Hermans en heb Happytessa is opgericht in 2012! Nu in 2019 maak ik de doorstart naar Happylands Kidsentertainment.

Tot mijn 18e heb ik op de Vrije School gezeten waarna ik de opleiding Sport en Bewegen heb gevolgd. Na 12 jaar in de sport te hebben gewerkt bij de Gemeente Rotterdam op de afdeling Sport en Recreatie en het centrum van Amsterdam bij SCIANDRI Sportmanagement, heb ik mijn weg vervolgd naar het mooie eiland Ibiza. Hier heb ik 2 zomers gewoond en gewerkt met o.a Happytessa en zomerkampen voor kinderen met LizaIbiza. Nu werk ik part time bij de Naschoolse Opvang.

De afgelopen 12 jaar hebben mijn werkzaamheden o.a. bestaan uit onderstaande sportvakken waar ik gediplomeerd voor ben.

 • Leiding en Lesgeven in Sport en Bewegingsactiviteiten
 • Gymlerares op basisscholen
 • Kleutergym lerares
 • Breakdanceles voor onderbouw
 • Naschoolse Sportlessen
 • Obesitas sportlessen voor kinderen
 • Danslerares voor tieners
 • Aerobic Docente
 • Conditietraining voor volwassenen
 • Bejaardengym
 • E.H.B.O diploma aanwezig.
 • V.O.G (verklaring omtrent goed gedrag)
 • Gediplomeerd snowboardlerares
 • Overige activiteiten: Sportinstuiven voor basisschoolkinderen, activiteiten op speeltuinen, danswedstrijden, vakantie activiteiten, sportdagen,sinterklaasfeesten en zomersportkampen.
Happylands Kidsentertainment

Neem nu contact op met Happylands!