Wie is Tessa Hermans?

Ik ben Tessa Hermans en heb Happytessa is opgericht in 2012! In 2019 heb ik de doorstart gemaakt naar Happylands Kidsentertainment.

Tot mijn 18e heb ik op de Vrije School gezeten waarna ik de opleiding Sport en Bewegen heb gevolgd. Na 12 jaar in de sport te hebben gewerkt bij de Gemeente Rotterdam op de afdeling Sport en Recreatie en het centrum van Amsterdam bij SCIANDRI Sportmanagement, heb ik mijn weg vervolgd naar het mooie eiland Ibiza. Hier heb ik 2 zomers gewoond en gewerkt met o.a Happytessa en zomerkampen voor kinderen met LizaIbiza. Naast Happylands heb ik 5 jaar part time bij De Kleine wereld gewerkt waar ik de Tussenschools Opvang en de Naschoolse opvang verzorgde (bso). Dit deed ik op de basisschool IKC De Kleine Reus. Nu werk ik nog steeds part time op IKC De Kleine Reus maar coördineer ik de naschoolse activiteiten en ben verantwoordelijk voor het beheer van het schoolgebouw en de bibliotheek in het centrum van Amsterdam.

De afgelopen 12 jaar hebben mijn werkzaamheden o.a. bestaan uit onderstaande sportvakken waar ik gediplomeerd voor ben.

 • Leiding en Lesgeven in Sport en Bewegingsactiviteiten
 • Gymlerares op basisscholen
 • Kleutergym lerares
 • Breakdanceles voor onderbouw
 • Naschoolse Sportlessen
 • Obesitas sportlessen voor kinderen
 • Danslerares voor tieners
 • Aerobic Docente
 • Conditietraining voor volwassenen
 • Bejaardengym
 • E.H.B.O diploma aanwezig.
 • V.O.G (verklaring omtrent goed gedrag)
 • Gediplomeerd snowboardlerares
 • Overige activiteiten: Sportinstuiven voor basisschoolkinderen, activiteiten op speeltuinen, danswedstrijden, vakantie activiteiten, sportdagen,sinterklaasfeesten en zomersportkampen.

Neem nu contact op met Happylands!