Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Recensies

By 12/03/2019mei 6th, 202216 Reacties

16 Reacties

 • Fieke schreef:

  OMG deze meid!

  Je droom komt echt uit op deze manier. Het leukste creatiefste partijtje ooit.

  Als ouders sta je erbij en kijk je ernaar. Puur genieten voor de kinderen die helemaal gelukkig in een unicorn pak rondrennen met schmink op hun gezichten. Spelenderwijs cadeaus uitpakken en opdrachten vervullen.

  Tessa je bent echt een topper! Volgend jaar weer ❤️💋

 • Peggy schreef:

  Wat een verademing! Tessa is DE aangewezen persoon om een kinderfeestje tot een succes en super gezellig feest te maken! De kinderen hadden het naar hun zin, er waren diverse activiteiten te doen, er was volledige aandacht voor het jarige kind én bij het uitpakken van de kado’s ook voor de kindjes die de kadootjes gaven. Er was zelfs een moment dat we elkaar aankeken, omdat je een speld kon horen vallen, zo geconcentreerd waren de kindjes met plezier bezig. Tessa is daarnaast ook een zeer aangenaam persoon – kunnen haar dus zeker aanraden!

 • Lotte Mulder schreef:

  Wij hebben 2x een kinderfeestje geboekt voor onze dochters van 4 en 6 jaar. Tessa is geweldig; ze verzorgt het feest met spel, schmink en verkleden, maar vooral met veel plezier. Bovendien is zij zeer goed met kinderen, waardoor je als ouder je handen hebt en zelf ook kunt genieten. Een absolute aanrader!

 • Marije schreef:

  Wat een leuk programma: zand kleurplaat maken, schminken, verkleden en een speurtocht. Onze dochter (5) en haar vrienden hebben ontzettend genoten.
  Dankjewel Tessa; je bent echt super met de kinderen.

 • Pamela Neijman schreef:

  Super leuk kinderfeestje bij ons thuis gehad. Tessa is heel leuk met de kindjes.
  Kreeg veel complimenten van de ouders, dat hun kids het zo leuk hadden gehad! Echte aanrader!

 • Dyane Driessen schreef:

  Voor onze dochter Féline hebben we op haar 7e verjaardag een dansworkshop geboekt via Tessa voor haar en 15 vriendinnen. Gina kwam de dansworkshop geven en deed dit fantastisch. Knap hoe ze alle meisjes kon enthousiasmeren! Aan het eind gaven de meiden in een prachtige dansoutfit met make-up een optreden voor de ouders. Tessa, bedankt voor de goede organisatie en Gina bedankt voor de superleuke dansworkshop!
  Liefs van Féline en haar ouders Bart en Dyane

 • Floor van Straaten schreef:

  Hoi Tessa,

  Ik niets anders dan lovende woorden over jou aanpak en omgang met de kinderen. Geweldig. Jong en oudere kids je wist ze allemaal naar je toe te trekken. Yora heeft een super feest gehad! Ze heeft het er nog steeds over. Ik heb je al aangeraden bij mijn andere mama vrienden. Dus volgend jaar weer! Heel veel dank voor deze leuke ervaring.

 • Cathérine schreef:

  Tessa, ik beveel jou van harte aan. Een professionele aanpak met een absoluut feestelijke uitwerking! Kinderen helemaal blij en opgetogen van de belevenissen en wij ook dat jij dit partijtje tot een groot succes hebt gemaakt, dank!!

 • Karina schreef:

  Hoi Tessa, wij willen je heel graag bedanken voor een superleuk feestje vandaag. Onze dochter (nu vijf jaar oud) heeft er enorm van genoten en mijn man en ik vonden het heerlijk om te helpen zonder zelf te hoeven bedenken wat we allemaal gingen doen. Heel erg bedankt voor een hele toffe dag met leuke spelletjes, knutselwerkjes, activiteiten en natuurlijk als hoogtepunt het schminken en verkleden, het was een groot succes. Ik vond ook de communicatie vooraf heel erg prettig verlopen, duidelijk en op tijd, dank daarvoor!
  Groetjes, Karina

 • Roos schreef:

  Lieve Tessa,

  Dankjewel voor het fantastische ‘Frozen – Verjaardag’s – Feest’! Dank voor het smienken van de mooiste Elsa’s, het dansen op ‘let it go’ en het vastleggen op een foto die op de eigen gemaakte lijsten door de kinderen meteen mee naar huis kon worden genomen (TOP). De foto herinnerd ons elke dag aan een super leuk verjaardagsfeest!

 • Nirit schreef:

  Last saturday tessa kept 7 boys happy and busy at my son’s birthday! she did great face paintings, sport activities and other things and it was a very happy birthday!

 • Emilie schreef:

  Op 12 juli 2014 zijn mijn man en ik, samen met onze 3 kinderen op een grasveld in een prachtige achtertuin in Zeeland getrouwd. Tessa en Babs waren hierbij aanwezig om niet alleen onze kinderen, maar ook de 22 andere ( tussen 1 en 9 ), de middag van hun leven te bezorgen! Ons motto was; alles mag! Veel schmink, een luchtkussen, spelletjes, veel snoep en vooral veel lol! Tessa en Babs hebben er met hun enorme enthousiasme voor gezorgd dat wij onze kinderen bijna de hele middag niet hebben gezien! Op een “mam!! kijk eens hoe gaaf ik er uit zie!!” en “ik heb echt een super mooi fotolijstje gemaakt!!” na. De kinderen werden of geschminkt, of geholpen op het springkussen, of begeleid met het knutselen of vol energie door een spelletje geloodsd. Verder hebben ze niet alleen de kinderen enorm geentertaind, maar waren ze er ook voor ze als er even een ruzietje bijgelegd moest worden of als er wat tranen gedroogd moesten worden omdat iemand gevallen was; Tessa en Babs waren er helemaal voor de kinderen! Geweldig meiden!! Dankzij jullie hebben niet alleen wij de mooiste dag van ons leven gehad maar ook onze kinderen!

 • Therese schreef:

  Tessa is afgelopen zaterdag op het verjaardagsfeestje van mijn dochter geweest, ze werd 5 jaar. Het was superleuk, Tessa kan prachtig schminken en tegelijkertijd worden de kinderen ook nog bezig gehouden.

  Iedereen heeft ’t erg naar z’n zin gehad!

 • Fadira schreef:

  Ons dochtertje werd 1 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden.

  Omdat er een aantal kinderen kwamen vonden wij dat er ook wat leuks voor hun gedaan moesten worden.

  De kinderen gingen knutselen en tussen door werden ze geschminkt door Tessa. De ouders en de kinderen vonden dat Tessa heel erg mooi kan schminken .

  Tessa is super in de omgang met kinderen, zeer vriendelijk en enthousiast echt een aanrader.

  Tessa super bedankt.

 • Christel schreef:

  Voor het feestje van mijn dochter Lisa (8 jaar) hebben we Tessa benaderd. Lisa wilde heel graag een echt meidenfeest met make up en een fotoshoot. Tessa had chocolademaskers meegenomen en die mochten de meisjes bij elkaar opbrengen. Tessa bracht al snel de stemming erin met leuke muziek. Na de maskers ging Tessa de meisjes opmaken. Ze was zo snel met de nagellak en de make up! De meisjes konden tussendoor kleuren, zodat ze zich niet zouden gaan vervelen. Toen de meisjes opgemaakt waren, mochten ze petjes, sjaaltjes en boa’s uitkiezen voor de fotoshoot. Tessa had een echte prinsessenspiegel meegenomen en daar maakten de dames dankbaar gebruik van om te checken of hun outfit goed was en welke pose leuk was. Daarna volgde de fotoshoot en ieder meisje kreeg een leuke foto van zichzelf mee naar huis. Er was nog wat tijd over en die heeft Tessa opgevuld met een dansspelletje. Alle dames hebben het verschrikkelijk naar hun zin gehad met dank aan de kundigheid van Tessa. Heel erg bedankt voor het mooie feestje voor Lisa!

 • Philip en Debs schreef:

  Ons dochtertje werd zes en had zo’n vijftien kinderen uitgenodigd voor haar feestje bij ons thuis. Ze kwamen allemaal, op één na dan. Wij weten uit ervaring dat het een hele klus is om zo’n groep uitgelaten kinderen te entertainen. En om ze een beetje in het gareel te houden… Gelukkig kwam Tessa de kinderen vermaken met allerlei leuke spelletjes. De kinderen waren lekker actief bezig en hadden al snel rode blossen op hun wangen van plezier. Het feestje liep gesmeerd! Wij kenden Tessa als de uitstekende juf van de buitenschoolse activiteit Sport & spel en kunnen haar van harte aanbevelen voor het vermaken van kinderen op een feestje.

Laat een bericht achter