Als je een bruiloft of een evenement organiseert, komt er veel bij kijken. Wil je kidsentertainment afgestemd op de locatie? Wij zorgen dat de kinderen een super tijd beleven. Onder mijn toezicht worden de kinderen vermaakt in een speciale kinderhoek. De kinderen duiken in hun fantasiewereld door de verschillende spelletjes van Happylands. Een strip lezen of met poppen spelen is ook mogelijk.

Ik let op terwijl de gasten kunnen socializen of over het evenement lopen wetende dat de kinderen in veilige handen zijn.

Op een bruiloft of een evenement wil je dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zo ook voor de jongste bezoekers; de kinderen. Happylands doet dit met alle liefde en heeft een programma met verschillende activiteiten.

Op die manier nemen zij de zorg voor de kinderen uit handen van de gasten.
Hierdoor kan iedereen van jong tot oud volledig genieten op deze mooie dag(en).

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Programma

Van tevoren wordt alles samen door gesproken. Locatie, ruimte voor de kinderen, aantallen, leeftijden, wensen. Daarna maken wij een speciaal passend programma. Geen stress, wij regelen het! De kinderen zullen het evenement met een glimlach verlaten!

Happylands heeft een programma voor bruiloften en evenementen speciaal voor kinderen. Het is een mix van creatief en sportief bezig zijn. Wij hebben verschillende spelletjes om alleen te spelen of in teamverband. Een populair onderdeel is de Fotoshoot. De foto krijgen ze mee in een door hen zelf versierde fotolijst, als aandenken aan de mooie dag. Willen ze even flink bewegen of rennen? Dan kan dat met een Happylands speurtocht.

Nanny's

Tessa is ervaren in het werken met kinderen.  Ik heb een pedagogische achtergrond en beschik over een VOG (Verklaring Omtrend Gedrag). Voor kinderen van 4 tot 12 jaar werk ik met 1 nanny op de 10 kinderen. Deze regel is conform de wet Kinderopvang. Zijn er meer kinderen dan komt er een profesionele collega mee.

Tijdens de activiteiten van Happylands is gebruik van mobiele telefoons en iPads door kinderen niet toegestaan. Ik sta er om bekend om echt persoonlijk bezig te zijn met de kinderen.

Zelf ideeën aanbrengen

Het wordt jou dag of jou evenement. Heb je zelf ideeën, stel ze voor, alles is bespreekbaar bij Happylands Kidsentertainment!

Onze basisgedachten voor het organiseren van een programma is:

“Doe de Hoofdzaken met je Hart”.

Neem nu contact op met Happylands!