Happylands

HAPPYTESSA IS HAPPYLANDS

Ja!!! Happytessa gaat groeien, hoe leuk is dat!

In 2012 is Happytessa opgericht door Tessa Hermans. Na 6 fantastische jaren met kinderfeesten bedenken, geven, verzorgen en ervaring in binnen en buitenland (van nanny tot evenementen coördinator) is het nu tijd om te groeien.

De ontelbare glimlachen die Tessa mee naar huis nam hebben haar enorm geprikkeld om het bedrijf groter te maken.

De aanvragen werden zo talrijk, dat het moeilijk werd overal te kunnen zijn. Daarom maakt Happytessa een doorstart en wordt voortaan Happylands Kidsentertainment.

We gaan nog meer kinderen blij maken, want ons aanbod wordt groter en gevarieerder, met gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers!
Uiteraard met dezelfde kwaliteit en passie gaan we nu dus verder als Happylands Kidsentertainment

T.E.S.S.A

Het bedrijf heeft hierdoor meer “Tessa’s “die op feestjes kunnen komen.

T.E.S.S.A is de naam van de eigenaresse en stond in het vorige bedrijf voor:
T = tekenen
E = entertainment
S = schminken
S = spelen
A= aandacht.

De formule blijft bestaan in Happylands en de medewerkers worden hier ook in getraind.

schminken Festival Happylands

Algemeen

Binnenkort een (kinder)verjaardag, bruiloft, evenement of een gezellige familiedag te vieren? Maar wie gaat de kinderen entertainen?

Dan ben je bij Happylands aan het juiste adres.

Met onze passie en precisie voor het vak, zorgen wij met een professioneel team dat iedereen een super dag beleeft! Wij hebben verschillende pakketten voor evenementen.

Voor zowel jong als oud geldt “Plezier Staat Voorop”

Wat wij bieden

Begeleide Kinderfeestjes:
Op zoek naar een begeleid kinderfeestje bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie? Happylands komt naar je toe! Kinderfeestjes met schminken, verkleden en knutselen met verschillende thema’s. Een fanatiek sportfeestje, zeemeerminfeestje of een superheld feestje, om maar wat voorbeelden te noemen. Happylands regelt het. Wij creëren een feestelijke tijd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Op de pagina over kinderfeestjes vind je meer informatie

Schminken

Schminken is op zichzelf al een groot feest en wordt daarom veel geboekt. Schminken kan uiteraard ook voor peuters! Voor kleine of grote groepen alles is mogelijk. Happylands heeft een team van professionele schminkers en wij staan bekend om onze snelheid en goede kwaliteit.

Op de pagina over schminken vind je meer informatie

Sporten

In ons team hebben wij enthousiaste “juffen en meesters”, die al meer dan 12 jaar ervaring hebben in het geven van sport-en spellessen aan basisschoolkinderen en kleuters. Daarom bieden wij diensten aan die in het teken staan van sport en spel en leveren wij lespakketen aan BSO’s.

Happylands gelooft in de kracht van positiviteit; dit is zichtbaar in onze lessen.

Op de pagina sporten vind je meer informatie

Bruiloften en Evenementen

Binnenkort een bruiloft of een feest voor of met volwassenen? Happylands is er voor kidsentertainment op locatie. Wij leveren plezier en creativiteit voor de kinderen en gemak voor uw gasten. Onze ervaren nanny’s zorgen voor een prettige sfeer. Kinderen blij, ouders vrij!

Op de pagina Bruiloften en Event nanny vind je meer informatie.

Zandkleurplaten

Wil je eens iets anders dan het standaard knutselen, maar ze toch creatief bezig laten zijn? Deze activiteit is zowel heel tof voor jongens als voor meisjes. Ze kunnen hier helemaal opgaan in hun eigen creativiteit.

Neem nu contact op met Happylands!