Happylands

HAPPYTESSA IS HAPPYLANDS

In 2012 is Happytessa opgericht door Tessa Hermans. Al meer dan 10 jaar heb ik  ervaring met fantastische  kinderfeesten bedenken, geven, verzorgen en ervaring in binnen en buitenland (van nanny tot evenementen coördinator) en zomerkampen organiseren op Ibiza.

De ontelbare glimlachen die ik mee naar huis nam hebben mij enorm geprikkeld om het bedrijf groter te maken. Naast kinderfeestje geven coördineer ik ook  de naschoolse activiteiten op basisschool  IKC De Kleine Reus in het centrum van Amsterdam.

T.E.S.S.A

T.E.S.S.A is de naam van de eigenaresse en stond in het vorige bedrijf voor:
T = tekenen
E = entertainment
S = schminken
S = spelen
A= aandacht.

De formule blijft bestaan in de Happylands Kinderfeestjes.

schminken Festival Happylands

Algemeen

Binnenkort een (kinder)verjaardag, bruiloft, evenement of een gezellige familiedag te vieren? Maar wie gaat de kinderen entertainen?

Dan ben je bij Happylands aan het juiste adres.

Met mijn passie en precisie voor het vak, zorg ik  dat iedereen een super dag beleeft! Er zijn verschillende pakketten voor evenementen.

Voor zowel jong als oud geldt “Plezier Staat Voorop”

Wat wij bieden

Begeleide Kinderfeestjes:
Op zoek naar een begeleid kinderfeestje bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie? Happylands komt naar je toe! Kinderfeestjes met schminken, verkleden en knutselen met verschillende thema’s. Een fanatiek sportfeestje, zeemeerminfeestje of een prinsessenfeestje, om maar wat voorbeelden te noemen. Happylands regelt het. Ik creëer een feestelijke tijd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Op de pagina over kinderfeestjes vind je meer informatie

Schminken

Schminken is op zichzelf al een groot feest en wordt daarom veel geboekt. Schminken kan uiteraard ook voor peuters! Voor kleine of grote groepen alles is mogelijk. Happylands heeft een team van professionele schminkers en wij staan bekend om onze snelheid en goede kwaliteit.

Op de pagina over schminken vind je meer informatie

Sporten

Al meer dan 12 jaar heb ik ervaring in het geven van sport-en spellessen aan basisschoolkinderen en kleuters. Daarom bied ik ook  diensten aan die in het teken staan van sport en spel en lever ik ook  lespakketen aan BSO’s.

Happylands gelooft in de kracht van positiviteit; dit is zichtbaar in mijn lessen.

Op de pagina sporten vind je meer informatie

Bruiloften en Evenementen

Binnenkort een bruiloft of een feest voor of met volwassenen? Happylands is er voor kidsentertainment op locatie. Ik lever plezier en creativiteit voor de kinderen en gemak voor uw gasten. Kinderen blij, ouders vrij!

Op de pagina Bruiloften en Event nanny vind je meer informatie.

Zandkleurplaten

Wil je eens iets anders dan het standaard knutselen, maar ze toch creatief bezig laten zijn? Deze activiteit is zowel heel tof voor jongens als voor meisjes. Ze kunnen hier helemaal opgaan in hun eigen creativiteit.

Neem nu contact op met Happylands!